Bigger, Brighter Bannatyne's

Very little work had been carried out on Bannatyne's Health Club and Spa in Brindley, Birmingham, since it was originally built in the late 1990s. Aside from day to day maintenance to the centre, it looked very much the same as it did upon its inception over 20 years ago. Our team at Pacy & Wheatley Interiors were asked to carry out a number of interior works to the centre, successfully completing an interior refurbishment project at the Bannatyne Health Club and Spa.

The refurbishment project consisted of stripping out the existing Gymnasium to form a whole new suite of Treatment Rooms and a Relaxation Area, as well as a new conference Room and Mind & Body Studio on the first floor.

Programme coordination was incredibly important for work on Bannatyne's Health Club and Spa. Causing minimum disruption to clients attending the centre was a top priority for the project, so all works needed to be coordinated and carried out on both day and night shifts throughout the 12-week contract period.

The project's safety was as much of a priority, working closely within the health centre. Because of our extensive planning and coordination, no accidents took place, resulting in a safe project to be involved with.

The programme coordination also ensured all of the works were completed within the 12-week contract period, held to the high standard we hold all of our projects to. We're incredibly proud of the results we achieved for Bannatyne's Health Club and Spa, creating a larger, brighter, more modern Health Club, letting clients experience a wider range of health and wellbeing facilities.